A hit fogságában

Watch A hit fogságában
7.1/10 stars from 2208 users.

A hit fogságában Teljes film

9.6/10 (5 szavazat)
Tartalom:
Sara és családja a Jehova tanúi közösség tagjai. A tizenhét éves lány szigorú vallási előírások közepette nőtt fel. Gyakran elkíséri szüleit, amikor házról házra, lakásról lakásra járnak, hogy hirdessék egyházuk tanításait, beszéljenek az Ítélet napjáról és az örök megváltásról. A gondok akkor kezdődnek, amikor Sara beleszeret Teisbe, aki nem tagja a gyülekezetnek. Szerelmük lopott, titkos találkákon keresztül szökken szárba. A lány élete legnehezebb döntése elé kerül. A hite és a szenvedélye között vergődik, nem tudja, melyiket válassza.
Eredeti Cím:To verdener
Év:2008
Játékidő:110 perc
IMDb értékelés:7.1 / 2,208 adatlap
Kategória:Dráma
Írta:Niels Arden Oplev, Steen Bille,
Rendezte:Niels Arden Oplev,
Szereplők:Regitze Stampe, Curt Skov, Helene Reingaard Neumann, Amalie Lindegård, Jytte Kvinesdal, Lasse Handberg, Hans Henrik Clemensen, Catrine Beck, Hans Henrik Voetmann, Charlotte Fich, Thomas Knuth-Winterfeldt, Jacob Ottensten, Sarah Juel Werner, Anders W. Berthelsen, Sarah Boberg, Jens Jørn Spottag, Pilou Asbæk, Rosalinde Mynster,

Kulcsszavak amire kerestek: A hit fogságában letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A hit fogságában (2008) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Na ez az a film, amiről nem lehet pártatlanul kommentelni.
Én tapasztaltam, milyen is ez. Hogy milyen a JT közössége. a film a véleményem szerint nagyon is visszaadja az érzelmeket, melyek minden emberben jelen vannak. A kétségeket, félelmeket, hogy egyedül maradunk, mert minden, amit ismertünk és szerettünk, most hátat fordít nekünk.
10/9 a filmre. Nem kell feltétlenül egy csomag zsepi a megnézéséhez. Inkább elgondolkodtat. És sztem hiteles is.
2017. 01. 30. 11:44
1
0/0