Bolondok aranya

Watch Bolondok aranya
5.4/10 stars from 60734 users.

Bolondok aranya Teljes film

9.1/10 (19 szavazat)
Tartalom:
1715 óta fekszik 40 láda egzotikus aranykincs a tenger fenekén. Könnyen lehet, hogy ott is marad. Ugyanis Ben Finnegan (Matthew McConaughy) van a nyomában, aki kedves srác, jól szörfözik, de a világ egyik legpechesebb kincsvadásza. Amibe ő belekezd, az biztos félresikerül: így van ez legtöbb kincskereső akciójával és a házasságával is. Tess (Kate Hudson) beleunt abba, hogy férje számára egy legendás XVIII. századi lelet jobban vonzza őt a feleségénél, és egy milliárdos (Donald Sutherland) jachtjára szegődik. A szerencse néha baj formájában jelentkezik: Bennek már se hajója, se nője, amikor döntő nyomra lel: jobb híján kénytelen fellopózni a szuperelegáns jachtra, elbűvölni az unatkozó iparmágnást és rávenni, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt az apró részletet persze elfelejti közölni új szövetségeseivel, hogy nem ők az egyetlenek, akik az elsüllyedt spanyol gályát keresik. A közös kaland talán volt feleségében is felébreszit a régi szerelmet... amit az arany iránt érzett.
Eredeti Cím:Fool's Gold
Év:2008
Játékidő:112 perc
IMDb értékelés:5.4 / 60,734 adatlap
Kategória:Romantikus, Felfedező, Vígjátek, Thriller
Írta:John Claflin, Daniel Zelman,
Rendezte:Andy Tennant,
Szereplők:Rohan Nichol, Adam LeFevre, Brian Hooks, Kevin Hart, Ray Winstone, Ewen Bremner, Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena,

Kulcsszavak amire kerestek: Bolondok aranya letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Bolondok aranya (2008) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Eleg gyengecskere sikeredett! 4/10
2016. 07. 23. 22:17
1
0/0