Csoda Manhattanben

Watch Csoda Manhattanben
5.8/10 stars from 1110 users.

Csoda Manhattanben Teljes film

8.7/10 (3 szavazat)
Tartalom:
Rohamléptekkel közeledik a karácsony. Holly - a marketing menedzsernek felvett lány, aki inkább divattervező szeretne lenni - és az unokaöccse, Gabe, akit Holly nevel, mert az ő apját a tengerentúlra vezényelték, már készül az ünnepekre. Ellenben Jake Finley, a Finley's áruház megbízott vezetője, aki az apjával együtt 20 éve nem ünnepelte a karácsonyt, mert az édesanyja pont ezen a napon halt meg, inkább tudomást se venne róla. Ekkor toppan be az életükbe Mrs. Anghel, akinek a nevét nem is annyira véletlenül Mrs. Angyalnak írják el, fenekestül felforgatva az életüket, hogy visszahozza számukra a karácsony igazi szépségét.
Eredeti Cím:Call Me Mrs. Miracle
Év:2010
Játékidő:86 perc
IMDb értékelés:5.8 / 1,110 adatlap
Kategória:Dráma, Vígjátek, Fantázia
Írta:Debbie Macomber, Nancey Silvers,
Rendezte:Michael Scott,
Szereplők:Diana Bang, Sophie Lui, Kate Gajdosik, Catherine Lough Haggquist, Sean Carey, Mary Black, Jocelyne Loewen, Lauren Holly, Patricia Mayen-Salazar, Tom Butler, Quinn Lord, Eric Johnson, Jewel Staite, Doris Roberts, Ellen Stephenovna Ewusie, Keith MacKechnie, Kelly Metzger,

Kulcsszavak amire kerestek: Csoda Manhattanben letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Csoda Manhattanben (2010) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nagyon tetszet!Nezetek meg!köszi a feltöltest!puszi
2013. 09. 28. 20:05
1
0/0