Get on Up

Watch Get on Up
7.4/10 stars from 16262 users.

Get on Up Teljes film

9/10 (1 szavazat)
Tartalom:
Az életrajzi alkotás James Brown felemelkedésének krónikája, amelyben szemtanúi lehetünk annak, hogyan tör ki egy tehetséges fiatal a mély szegénységből és válik a zenetörténelem egyik legnagyobb és legmeghatározóbb alakjává. James Brown a huszadik századi zenetörténet egyik kultikus figurája: a soul és a funk stílus koronázatlan királya, aki dögös muzsikájával és vad táncmozdulataival valósággal megőrjítette közönségét. Az 1933-as születésű legenda gyermekkora szegénységben telt, amely bűnözéshez vezetett. Tinédzserként lecsukták, a börtönben viszont gospel kórust szervezett és megismerkedett egy énekes-zongoristával, Bobby Byrddel. Később ketten zenekart alapítottak, majd Brown szóló karrierje is beindult. A rendkívül sikeres évtizedek olyan klasszikusokat termeltek ki, mint például a mindenki által ismert és szeretett I Got You (I Feel Good) vagy az ellenállhatatlan funk himnuszok, a Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine és a Papa’s Got a Brand New Bag. A század végére azonban a rengeteg drog és a depresszió felőrölte a lényét. Habár életének utolsó évtizedében visszatért a reflektorfénybe, már csak árnyéka volt egykori önmagának. 2006-ban hunyt el, tüdőgyulladásban.
Eredeti Cím:Get on Up
Év:2014
Játékidő:138 perc
IMDb értékelés:7.4 / 16,262 adatlap
Kategória:Dráma, Zene, Életrajz
Írta:Steven Baigelman, John-Henry Butterworth, Jez Butterworth,
Rendezte:Tate Taylor,
Szereplők:Antonius Charles, Ahna O'Reilly, Jim Gleason, Cleta Elaine Ellington, Carol Lee, J.D. Evermore, Nick Eversman, Keith Robinson, Aloe Blacc, Tariq Trotter, Aunjanue Ellis, Tika Sumpter, Brandon Smith, Josh Hopkins, Octavia Spencer, Jill Scott, Craig Robinson, Fred Melamed, Lennie James, Viola Davis, Dan Aykroyd, Nelsan Ellis, Chadwick Boseman,
Stacey Scowley,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: Get on Up letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Get on Up (2014) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
hat engem nem hatot meg inkab nem pontozom:::::
2015. 08. 17. 05:34
1
0/0