Green Street 3: Never Back Down

Watch Green Street 3: Never Back Down
5.3/10 stars from 3874 users.

Green Street 3: Never Back Down Teljes film

8.5/10 (13 szavazat)
Tartalom:
Danny Harvey (Scott Adkins) az egész életét harcolással töltötte - a játszótéren, a focipályán, majd vezetője lett a Green Street Elite-nek. Tizennégy évvel ezelőtt Danny hátat fordított az erőszaknak és a képességét elkezdte tudatosan irányítani, és harcot tanulni MMA. De amikor Joey (Billy Cook), Danny öccse meghal egy szervezett küzdelemben, Danny tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy megtudja ki ölte meg a testvérét és megtudja bosszulni a halálát az az , hogy visszatérjen a régi életéhez.
Eredeti Cím:Green Street 3: Never Back Down
Év:2013
Játékidő:94 perc
IMDb értékelés:5.3 / 3,874 adatlap
Kategória:Akció
Írta:Ronnie Thompson,
Rendezte:James Nunn,
Szereplők:Kacey Barnfield, James Backhouse, Joey Ansah, Scott Adkins, Tiina Keskitupa, Marcus Byron Keating, Ashley Keable, Forbes KB, Todd Von Joel, Jean-Paul Jesstiece, Tyrone Jeffers, Natalie Indya-West, Christian Howard, Leigh Holland, Amed Hashimi, Tarkan 'Rico' Enver, Paul 'Pablo' Harrison, Lee Nicholas Harris, Mike Fury, Wayne 'Big Wayne' Harrison, John Dyer, Robbie Drake, Jack Doolan,
Cengiz Dervis,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: Green Street 3: Never Back Down letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Green Street 3: Never Back Down (2013) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
jó film meg minden,de én azért többet vártam verekedés ügyileg Scott Adkins-től
2013. 11. 14. 19:56
1
1/0