Ősz New Yorkban

Watch Ősz New Yorkban
5.1/10 stars from 20394 users.

Ősz New Yorkban Teljes film

9.7/10 (3 szavazat)
Tartalom:
A nyüzsgő, pezsgő New York-i élet a mindene az ötvenes éveihez közeledő megrögzött agglegénynek, Will Keane-nek, aki a modern város forgatagában éli elkötelezettségtől mentes kapcsolatait. A sikeres étteremtulajdonos és szakács úgy válogat a nők között, mint vendégei az étlapról. Éppen annyi következetességgel és felelősséggel. A rövid gyönyöröket hajkurászó XX. századi Don Juan újabb gyors és könnyed hódításra indul a zsenge Charlotte Fieldingnél. A második x-et éppen csak átlépő Charlotte-nak minden vágya, hogy belevesse magát a felnőtt élet izgalmaiba, és kitörjön a tinédzserek gyerekesnek tűnő játékaiból. A lány őszinte - és gyönyörű. Kapóra jön számára a találkozás Will-lel. A kezdeti szexuális vonzalom a szenvedélyek őszi viharába viszi el a kapcsolatot, ám a korosodó bonviván és az üde, tapasztalatokra vágyó lány viszonyának kibontakozásakor megmagyarázhatatlan erővel tör elő mindkettejükből a vágy az igaz kapcsolat iránt. Az idők és korok korlátaitól megszabadulva Charlotte és Will rendhagyó hónapokat élnek át. Will berögzült "téveszméi" nőkről, szexről, felelősségről megkérdőjeleződnek, ahogy fokról-fokra megismerkedik Charlotte világával. A kibontakozó szerelemnek van mit megváltoztatnia.
Eredeti Cím:Autumn in New York
Év:2000
Játékidő:103 perc
IMDb értékelés:5.1 / 20,394 adatlap
Kategória:Dráma
Írta:Allison Burnett,
Rendezte:Joan Chen,
Szereplők:Ranjit Chowdhry, George Spielvogel III, Toby Poser, Steven Randazzo, Kali Rocha, Mary Beth Hurt, Sam Trammell, J.K. Simmons, Jill Hennessy, Sherry Stringfield, Vera Farmiga, Elaine Stritch, Anthony LaPaglia, Winona Ryder, Richard Gere,

Kulcsszavak amire kerestek: Ősz New Yorkban letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Ősz New Yorkban (2000) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
és hol van a 2. rész???
így elég nehéz megnézni a filmet....]
2011. 11. 25. 11:14
1
1/0