Pinokkio

Watch Pinokkio
5.8/10 stars from 168 users.

Pinokkio Teljes film

9/10 (1 szavazat)
Tartalom:
Gepetto, az öreg asztalos farag magának egy bábut. Ami aztán legnagyobb meglepetésére beszélni, járni, rosszalkodni kezd. Az életre kelt Pinokkiót fiaként szereti, ám az mégis elhagyja a házát. Hiszen mint minden gyerek, ő is vonzza a bajt. Carlo Collodi meséje 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelentette meg folytatásos történetként egy gyermekújságban. A bábu, aki megszökik otthonról, börtönben és iskolában is megfordul, szamárrá változik és egyéb csodás kalandok esnek meg vele, azóta is kedvelt alapanyaga a filmművészetnek. A legújabb feldolgozás célja, hogy a több mint évszázados történet visszatérjen a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.
Eredeti Cím:Pinocchio
Év:2012
Játékidő:75 perc
IMDb értékelés:5.8 / 168 adatlap
Kategória:Animáció, Fantázia
Írta:Enzo D'Alò, Umberto Marino,
Rendezte:Enzo D'Alò,
Szereplők:Fabrizio Vidale, Carlo Valli, Arturo Valli, Riccardo Rossi, Gabriele Caprio, Mino Caprio, Maricla Affatato, Maurizio Micheli, Rocco Papaleo, Paolo Ruffini, Lucrezia Marricchi, Pasquale Anselmo, Enzo Avolio, Nanni Baldini, Federico Bebi, Teo Bellia, Gianni Bersanetti, Corrado Conforti, Massimo Corvo, Luca Dal Fabbro, Lucio Dalla, Stefano De Sando, Paolo Lombardi,
Giorgio Lopez,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: Pinokkio letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Pinokkio (2012) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!