Riválisok

Watch Riválisok
6.3/10 stars from 679 users.

Riválisok Teljes film

0/10 (0 szavazat)
Tartalom:
Lyon, az 1970-es évek vége. Francois (Guillaume Canet, A part), a sikeres nyomozó megtudja, hogy a bátyját, Gabielt (Francois Cluzet, Életrevalók) kiengedték a börtönből, ahol tíz évet ült gyilkosságért. A zsaru és az elítélt ugyan nem ugrik egymás karjaiba, mikor újra találkoznak, abban viszont mindketten egyetértenek, hogy a múltra fátylat kell borítani. Gabriel megpróbál beilleszkedni a társadalomba, és Francois mindent megtesz annak érdekében, hogy ebben segítse, de a könyörtelen valóság és a múlt démonai mindkettőjüknek más sorsot szánnak.
Eredeti Cím:Les liens du sang
Év:2008
Játékidő:106 perc
IMDb értékelés:6.3 / 679 adatlap
Kategória:Bűnügyi, Dráma, Akció
Írta:Eric Veniard, Michel Papet, Bruno Papet, Jacques Maillot, Pierre Chosson,
Rendezte:Jacques Maillot,
Szereplők:Chloé Leroi, Geordy Monfils, Virgil Leclaire, Laurent Gitton, Stéphane Gitton, Marc Bodnar, Thierry Levaret, Clotilde Hesme, François Cluzet, Guillaume Canet, Marie Gili-Pierre, Patrick Harivel, Cyril Couton, Pierre Pellet, Nadia Fossier, Alain Ussel, Fred Ulysse, Laurent Besançon, Laurent Soffiati, Luc Thuillier, Rodolfo De Souza, Sophie Parel, Ludovic Dedier,
Alain Beigel,
Többi szereplő »

Kulcsszavak amire kerestek: Riválisok letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Riválisok (2008) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Nincsenek hozzászólások!