Volt egyszer egy Amerika

Watch Volt egyszer egy Amerika
8.4/10 stars from 227652 users.

Volt egyszer egy Amerika Teljes film

8.9/10 (7 szavazat)
Tartalom:
A filmben három idősíkon zajlanak az események. 1933-ban kezdődik a történet. Három gengszter halálra keresi Noodlest, mert szerintük spicli. A menekülő Noodles előtt felrémlik, amint az utcán a zuhogó esőben letakarják három szeszcsempész barátjának holttestét. Végül sikerül meglépnie üldözői elől. 1968-ban tér újra vissza New Yorkba. Egy barátja éttermében visszaemlékszik rá, miként jött össze a banda kölyökkorukban, a zsidónegyedben és hogyan is vezettek el az események addig a film elején látott tragikus napig. És a nagy csavar még csak ez után jön! Sergio Leonét, a Volt egyszer egy vadnyugat rendezőjét a spagetti-western atyjaként tartják számon, pedig a filmtörténet talán egyik legzseniálisabb gengszterfilmje, a színvonalában csak a Keresztapához hasonlítható Volt egyszer egy Amerika is az ő nevéhez fűződik. Leone fantasztikus epikai érzékkel meséli el két New York-i srác közel fél évszázadot felölelő történetét attól kezdve, ahogy három társukkal süldőkorukban belevágtak a szeszcsempészetbe, egészen a - Leonénél kötelező - végső párbajig.
Eredeti Cím:Once Upon a Time in America
Év:1984
Játékidő:229 perc
IMDb értékelés:8.4 / 227,652 adatlap
Kategória:Bűnügyi, Dráma
Írta:Leonardo Benvenuti, Harry Grey,
Rendezte:Sergio Leone,
Szereplők:Joe Pesci, Elizabeth McGovern, James Woods, Robert De Niro, Richard Foronjy, Darlanne Fluegel, William Forsythe, Danny Aiello, Robert Harper, Larry Rapp, James Hayden, Richard Bright, Treat Williams, Tuesday Weld, Burt Young,

Kulcsszavak amire kerestek: Volt egyszer egy Amerika letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Volt egyszer egy Amerika (1984) ingyen film letöltés.

Online film ajánló

0/450 karakter
Véleményed megírása előtt, kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj!
+
Imadom ezt a filmet,de itt sajnos nem tudtam megnezni]
2013. 05. 25. 14:08
1
0/0
Én sem tudtam itt megnézni,nagyon halk volt a felvétel.Szeretem Robert d Néro játékát.A film zenéje is nagyon jó.
2015. 06. 14. 07:20
2
0/0